SNEL GELD VERDIENEN MET JE PC!

EuroClix

Tips voor affiliatie marketing

Het is allereerst heel erg belangrijk om te weten waarom dat je affiliatie marketing wilt gaan doen. Is het om snel rijk te worden? Dan moeten we je teleurstellen. Het is echt hard werken om daadwerkelijk een rendabel inkomen te vergaren met affiliatie marketing. Toch is het zeker niet onmogelijk om er zelfs van te gaan leven. Maar dan moet je wel in staat zijn duidelijke doelen te stellen en er keihard voor te werken om deze doelen te gaan behalen. Je moet een echte doorzetter zijn!

Tips voor affiliatie marketing: Weten is het halve werk.
Je moet duidelijk van tevoren weten wat je wilt gaan adverteren. Het is echt heel belangrijk om een doel voor ogen te stellen. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het soms moeilijk kiezen is en er al snel chaos ontstaat. Je moet echter voor ogen houden dat er niemand iets aan heeft als je website over verzekeringen gaat en je gaat adverteren voor luxe cruise reizen. Dit is niet rendabel, hiervoor komen eventuele klanten tenslotte niet naar jouw website!

Tips voor affiliatie marketing: Ruimte.
Belangrijk bij het indelen van je website is het vrijhouden van een overzichtelijke ruimte voor eventuele, minder opvallende, banners. Zo kan je de website toch kleurrijk indelen terwijl de eventuele klanten niet direct het idee hebben dat ze met een adverteerder te maken hebben.

Tekstlinks gebruiken is misschien zelfs nog beter. Deze kan je inpassen in de content van je website maar ook onder de tekst als zijnde een tip. Zoals je ziet moet je echt zeer serieus bezig zijn met je website en met affiliatie marketing, de bezoekers en dus je eventuele klanten gaan heus niet zomaar klikken!

Het beste kan je in je eigen, persoonlijk geschreven teksten, al proberen om je bezoekers te gaan overhalen om een bepaald product aan te kopen. Dit kan door uitgebreid te vertellen over een product wat je zelf hebt gebruikt of de voordelen van bepaalde producten te beschrijven. Eigenlijk ben je namelijk een verkoper op je eigen website! Zorg er echter altijd voor dat je niet te dwingend overkomt. Hier houden bezoekers niet van.

 

Tips voor affiliatie marketing: Waar vind ik adverteerders?
Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om goede adverteerders te zoeken. Er zijn veel partnerprogramma’s te vinden die je helpen op weg te komen. Ook kan je hier direct je statistieken zien.

Het is eveneens mogelijk bedrijven zelf aan te spreken en je kunt zelfs ruimte op je website verkopen aan adverteerders. Wees creatief! Een nee heb je maar een ja kan je zeker krijgen en vaker dan je nu misschien denkt.

 

Tips voor affiliatie marketing: Tot slot.
Tot slot willen wij je erop wijzen dat wanneer je slim en strategisch omgaat met affiliatie marketing en er echt serieus mee aan de slag wilt gaan om een goede website met nette en passende advertenties te plaatsen je een echte doorzetter moet zijn. Doe je dit en geef je er ook al je vrije tijd aan dan kan je hiermee van thuis uit een prima inkomen behalen!!

Zelf al ervaring met affiliatie marketing? Wat zijn je bevindingen?