SNEL GELD VERDIENEN MET JE PC!

EuroClix

Geld Verdienen Met Eigen Content

Content (inhoud) is het belangrijkste element op welke website dan ook. Hoe meer content, hoe meer bezoekers en hoe beter de content, hoe succesvoller je kunt worden. Naast het bereiken van meerdere mensen uit je doelgroep is het ook zeer interessant dat je (grote) inkomsten kunt verdienen met het maken van content.
Misschien denk jij bij content schrijven dat het je veel tijd kost en je er een hoop motivatie bij elkaar voor moet rapen om er iets nuttigs van te maken. Maar als je nadenkt over dat je je simpele artikelen met een paar drukken op de knop om kunt zetten in ‘automatische geldmakers’, denk ik dat je heel wat meer motivatie krijgt.

‘Content als tweede geldstroom’

Wat zou het voor je betekenen als je eigen blogberichten en artikelen naast het feit dat ze je bezoekers informatie leveren ook geld kunnen genereren. Met een druk op de knop kan een bezoeker al €2,- voor je opleveren. Ik Leg je uit hoe dit te werk gaat en hoe je dit in je content toe moet passen.
Aller eerst is het belangrijk dat de bezoeker ‘geprikkeld’ word en ook daadwerkelijk ergens op wilt klikken. Dit artikel helpt je om een echt interessant artikel te schrijven. Een makkelijke manier is namelijk het plaatsen van een banner waar jij een bepaald bedrag van verdiend wanneer iemand daar op klikt. Dit gaat geheel automatisch en hoe meer bezoeker je krijgt hoe meer geld je hiermee kunt verdienen! Kijk eens op Google Adsense. Doormiddel van Google Adsense worden er advertenties op je website geplaatst die zich aanpassen aan de onderwerpen van je onderneming.

‘€2,- verdienen per inschrijving?’

Google Adsense verdien je meestal een paar cent per klik op een advertentie. Dit is niet veel, maar het gaat geheel automatisch. Er bestaat ook een manier waarmee je bij elke klik én inschrijving €2,- verdient. Dit is natuurlijk een mooi bedrag en ook dit gaat geheel automatisch. Dit is hoe het werkt:
1. Ga naar

2. Maak een account aan en ga naar de pagina ‘Leden Aanbrengen’ en kies ‘Promoot ons met Banners of Likes’

3. Als je de pagina hebt bekeken zie je dat je een persoonlijke link hebt en aantal verschillende formaten banners met HTML- codes.

4. Het is nu de bedoeling dat je deze banners op je website plaatst en tussen je content, zodat je elke keer wanneer iemand er op klikt en zich óók lid maakt bij SpaarActief.nl €2,- verdient.

Elke keer dat je €2,- verdient rekent SpaarActief.nl dit om in zogenaamde ‘Spex’. Je kunt bij een minimum van €12,- je verdiende geld op je bankrekening storten. Dit is een hele slimme manier van geld verdienen en kun je van je content een tweede geldstroom maken.

Geld verdienen met eigen content

Ik hoop dat je begrijpt hoe het werkt en deze effectieve manieren van geld verdienen met je content gaat toepassen. De laatste tip die ik je wil geven is om eens verder rond te kijken op . Hier kun je onder anderen ook bijvoorbeeld geld verdienen met het simpelweg lezen van e-mails.
Succes met het geld verdienen met eigen content!

U kunt geen reactie plaatsen.