SNEL GELD VERDIENEN MET JE PC!

EuroClix

Geld verdienen met Youtube

Je kunt nu geld gaan verdienen met Youtube. Heb je enig idee hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Je kunt om te beginnen gaan kijken naar de verschillende Youtube filmpjes die worden aangeboden op internet. Dat is namelijk de manier waar jij nu ook je geld snel mee kunt gaan verdienen. Als je naar een Youtube filmpje gaat kijken dan zie je onderaan een kleine pop-up staan. Hierin staat reclame, dit is vaak een tekst maar het kan ook een afbeelding zijn. Als iemand hier op gaat klikken dan krijgt de eigenaar van de video hier geld voor. Het gaat er om dat je veel clicks gaat krijgen, maar hoeveel je gaat verdienen per click is afhankelijk van je advertentie. Het kan 5 eurocent zijn maar het kan ook een euro zijn per click.

Partner worden met Youtube

Als je geld wilt gaan verdienen met Youtube dan kun je partner worden. Je gaat door een selectie op Youtube heen, het is belangrijk dat je aan een aantal voorwaarden kunt voldoen. Je moet namelijk een originele video maken, de inhoud moet 100% van jezelf zijn, er mogen geen copyrights op je films zitten, je moet frequent uploaden, minimaal één keer in de week. Verder moeten veel mensen je video gaan bekijken en je moet minstens 18 jaar zijn. Daarnaast is het ook een voordeel om voldoende abonnees te hebben.

Zorg dat bezoekers naar je Youtube filmpjes kijken

Het is belangrijk dat je vrienden gaat vragen om naar de Youtube filmpjes te gaan kijken. Zo krijg je meerdere vieuws bij youtube en zal je video stijgen in de zoekresultaten. Zo krijg je eerder een aanbod van youtube om ads te gaan plaatsen in je video’s. Wees uniek of grappig bij het maken van je video’s! Dit zal je op den duur meer kijkers opleveren. Als je toch je vrienden en familie vraagt om te gaan kijken, vraag ze dan ook even om te reageren op je video’s plus natuurlijk even een 5 sterren beoordeling geven. Laat ze proberen om met elkaar in discussie te gaan. Zo zal je video meer opvallen bij youtube en zo zal deze ook weer gaan stijgen. Op deze manier kan je geld verdienen met youtube. Er zijn een aantal
personen in Nederland die ervan leven. 1 daarvan maakt alleen maar filmpjes over make-up.

Wil je meer informatie over geld verdienen met youtube en hoe je hier van kunt leven klik dan hier.