SNEL GELD VERDIENEN MET JE PC!

EuroClix

Werking van spaarprogramma’s

De werking van spaarprogramma’s zijn eigenlijk zeer eenvoudig uit te leggen. Tegenwoordig draait alles om reclame en daarnaast worden er steeds meer aankopen via het internet gedaan. Hierdoor ontstond het idee e-mails rond te gaan sturen om producten aan de man te brengen. Echter, al snel ontstond er spam. Vervelende e-mails en soms wel honderd per dag vulde dagelijks de mailbox van vele mensen. Dit mag niet meer! Op dat moment werden de spaarprogramma’s ingezet.

Een spaarprogramma zorgt ervoor dat er leden aangebracht worden. Deze leden kunnen precies aangeven in welke producten zij interesse hebben. Bedrijven kunnen nu via het spaarprogramma mails aankopen. Deze mails worden weer via het spaarprogramma bij u geleverd indien deze een product bevatten waar u uw interesse voor heeft aangegeven. De bedrijven krijgen nimmer uw e-mailadres te zien, de mailings worden namelijk via het spaarprogramma intern verzonden.

Niet enkel krijgt u dus relevante reclame in uw mailbox, u krijgt ook nog per klik betaald. Met andere woorden betaald het spaarprogramma u een x bedrag om deze mail van de adverteerder te lezen.

De verschillende stappen van een spaarprogramma.

1
Een bepaald bedrijf legt contact met een willekeurig spaarprogramma. Het geeft aan om via e-mail te willen gaan adverteren aan een x aantal leden.

2
Het spaarprogramma wil een betaling aan haar leden geven van 3 ct per klik. Of te wel, de leden zullen bij het lezen van deze reclame mail 3 ct verdienen. Het bedrijf moet dus rekening houden met een bedrag dat gelijk is aan het x aantal leden maal de 3 ct. Daarnaast zal het bedrijf ook een extra kostenplaatje moeten betalen aan het spaarprogramma. Het spaarprogramma zal dit geld gebruiken voor verdere uitbreiding, prijsvragen of het behouden van hun website.

3
Wanneer het bedrijf en het spaarprogramma akkoord gaan zullen de x aantal leden een e-mail met reclame ontvangen. Nu kunt u dus gaan verdienen door deze e-mail ook te openen en te lezen.

4
Er bestaat een grote kans dat een van de x aantal leden die deze mail via het spaarprogramma heeft ontvangen interesse heeft in het product en deze ook daadwerkelijk gaat aankopen. Het bedrijf maakt nu winst, u als lezer heeft winst gemaakt en ook het spaarprogramma heeft geld verdiend.

Tot Slot.

Tot slot zijn er vele opties te bedenken die toegevoegd zijn aan het spaarprogramma. Zo kunt u denken aan het verdienen door spelletjes te spelen, ook geld te verdienen door het bekijken van websites maar ook het aanbrengen van nieuwe leden kan u geld opleveren.

De grootste en meest bekende spaarprogramma’s die wij u aanbevelen zijn:

NuCash Aanmeld bonus 1,00€
Moneymiljonair Aanmeld bonus 1,25€
Betaalde mails Aanmeld bonus 1,00€
Surfrace Aanmeld bonus 3,50€

TOTAAL: 6,75€