SNEL GELD VERDIENEN MET JE PC!

EuroClix

Belasting bij spaarprogramma’s

Alle inkomsten die u verdiend bent u verplicht op te geven aan de belastingdienst. De belasting die u hierover dient te betalen ligt aan het bedrag wat u bijverdient. U bent bij de wet verplicht om ook de inkomsten uit spaarprogramma’s op te geven bij uw inkomsten. Zeker indien u meer verdient dan u aanvankelijk had verwacht en dit is zeker mogelijk indien u zichzelf bij meerdere spaarprogramma’s tegelijk zou aanmelden om te gaan bijverdienen.

Wanneer u de beslissing neemt om geld te gaan verdienen door middel van aanmeldingen bij spaarprogramma’s dient u zich er bewust van te zijn dat ook deze verdiensten meetellen bij uw inkomsten die onderhevig zijn aan belasting. Indien u een normale baan heeft mag u echter een bepaald bedrag per jaar belastingvrij bijverdienen. Toch zult u ook deze inkomsten uit spaarprogramma’s dienen aan te geven.

Bent u een student en gaat u bijverdienen door middel van aanmelding bij verschillende spaarprogramma’s dient ook u er rekening mee te houden dat u niet teveel mag verdienen. Een student mag in 2012, €13.362,53 bijverdienen zonder problemen met de studiefinanciering te krijgen. Als u naast uw studie al een bijverdienste heeft en u maakt gebruik van studiefinanciering dient u er rekening mee te houden dat u hier een korting op krijgt indien u teveel inkomsten heeft. Dit wil dus zeggen dat u ook de inkomsten die voortvloeien uit de spaarprogramma’s moet meerekenen in de bijverdienen en moet opgeven aan de belasting.

Direct bij alle spaarprogramma’s aanmelden betekend
vandaag 24 euro verdienen!

Spaarprogramma: Aanmeld bonus Mails per maand: Aanmelden:
EuroClix €1,95 ~ 10 p.w. Klik hier!
Moneymiljonair €1,25 ~ 10 p.w. Klik hier!
Zinngeld €15,00 bon ~ 8 p.w. Klik hier!
Betaalde mails €1,00 ~ 13 p.w. Klik hier!
Crazymails €1,00 ~ 12 p.w. Klik hier!
Surfrace €3,50 bon ~ 10 p.w. Klik hier!
NuCash €1,00 ~ 15 p.w. Klik hier!
Totaal: € 24,70 !