SNEL GELD VERDIENEN MET JE PC!

EuroClix

Snel geld verdienen tips

Geld verdienen van huis uit is altijd prettig. U kunt geld verdienen wanneer u dit wenst. Zelf uw tijden indelen. Ook bij spaarprogramma’s zijn er mogelijkheden om extra geld te verdienen zonder dat u hier zelf voor moet werken.

tip 1.

Verdien extra geld via uw spaarprogramma’s door mensen aan te brengen. Dit noemt men de zogenaamde refferals. U kunt deze aanbrengen door zelf de mensen op de hoogte te stellen van uw bezigheden maar u kunt ook advertenties plaatsen. Wanneer men positief reageert geeft u hen de referallink waarin uw code staat. Indien men zich dan gaat aanmelden voor het spaarprogramma zult u hier een extra bonus op krijgen. Vaak is het rond de twee euro per aangebracht lid maar er kan ook extra verdiend worden op de lifetime van deze aangebrachte persoon. U krijgt dan steeds een percentage van dat lid zijn verdiensten.

Op korte termijn raden we u echter aan te gaan voor het vaste bedrag per aangebracht lid.

tip 2.

Wanneer u huiverig bent voor het verstrekken van uw bankgegevens bij het aanmelden moet u weten dat dit niet direct noodzakelijk is. U kunt al geld gaan verdienen zonder dat het spaarprogramma uw betaalgegevens kent. Indien u de betalingsgrens heeft bereikt en u bent zeker van dit spaarprogramma kunt u de gegevens alsnog doorgeven zodat men aan u kan uitbetalen.

tip 3.

Veel spaarprogramma’s geven u een extra geldbedrag wanneer u zelf aankopen gaat doen. Indien u via een interessante mail een product ziet dat u wenst aan te schaffen zult u vaak een ruime korting krijgen. Ook zijn er mogelijkheden om een proef pakket aan te schaffen en soms zelfs gratis producten. Ook dit is een vorm van geld verdienen.

tip 4.

Let erop dat u ook de verdiensten van het spaarprogramma op moet geven aan de belasting. Wanneer u in loondienst bent mag u jaarlijks een bepaald aantal honderd euro’s bijverdienen zonder dat hier belasting op geheven wordt. Laat u echter wel goed informeren.

Onbeperkt geld bijverdienen zonder dit op te geven aan de belastingdienst kan dus niet.

tip 5.

Om alles overzichtelijk te houden raden we u aan een apart e-mail adres aan te maken voor uw spaarprogramma’s. Zo raken de reclame mails niet verward met eventuele belangrijke en persoonlijke mails.

Ook is het op deze manier eenvoudiger om bijvoorbeeld een of tweemaal per week alle mails te bekijken en aan te klikken.

tip 6.

Er zijn naast spaarprogramma’s nog veel meer manieren om thuis via uw computer geld te verdienen. Denkt u dan aan online poker spelen, thuis werken, het starten van een eigen website en het maken van een webwinkel. Echter kosten deze manieren van thuiswerken meer tijd dan de spaarprogramma’s.

Ook zijn er mogelijkheden om bonnen en cadeaus te verdienen door het lezen van mails of bezoeken van websites.

Direct bij alle spaarprogramma’s aanmelden betekend
vandaag 24 euro verdienen!

Spaarprogramma: Aanmeld bonus Mails per maand: Aanmelden:
EuroClix €1,95 ~ 10 p.w. Klik hier!
Moneymiljonair €1,25 ~ 10 p.w. Klik hier!
Zinngeld €15,00 bon ~ 8 p.w. Klik hier!
Betaalde mails €1,00 ~ 13 p.w. Klik hier!
Crazymails €1,00 ~ 12 p.w. Klik hier!
Surfrace €3,50 bon ~ 10 p.w. Klik hier!
NuCash €1,00 ~ 15 p.w. Klik hier!
Totaal: € 24,70 !