SNEL GELD VERDIENEN MET JE PC!

EuroClix

Veelgestelde vragen over spaarprogramma’s

Ook al hebben wij getracht u een duidelijk beeld te geven van de spaarprogramma’s toch zullen er nog een aantal belangrijke vragen overblijven. Wij hebben hierbij de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet met een zo een duidelijk mogelijk antwoord.

Zijn er kosten verbonden bij het aanmelden bij een spaarprogramma?
Nee. Er zijn geheel geen kosten verbonden bij het aanmelden. U zult juist geld kunnen verdienen dankzij uw aanmelding bij spaarprogramma’s. Ook zult u niet gebonden zijn aan verplichtingen. Gebruik maken van een spaarprogramma is dus geheel kosteloos en vrijblijvend. Dit geldt tevens voor het afmelden.

Waarom wil het spaarprogramma zoveel gegevens van mij hebben?
U hoeft niet bang te zijn dat u gebeld wordt of dat er reclame via de post bij u terecht komt. De enige reden van het invoeren van deze gegevens is het feit dat het spaarprogramma dan gerichter mails kan verzenden. Reclame die geldt voor bijvoorbeeld de provincie Limburg zou anders ook in Noord Holland verstuurd worden. Dit zou niet nuttig zijn voor de adverteerders. Ook de interesses en andere belangrijke zaken die u zult invullen zullen enkel in het nut zijn om de mails goed door te kunnen sturen en te sorteren.

Loop ik risico’s?
Nee, u zult geen enkel risico lopen wanneer u uzelf aanmeld bij een spaarprogramma. Uw gegevens zijn veilig bij hen en daarnaast is aanmelden bij een spaarprogramma geheel vrijblijvend. U zit dus niet vast aan een programma en hoeft ook geen rekening te houden met eventuele kosten. Spaarprogramma’s zijn altijd gratis.

Kan ik mijzelf makkelijk afmelden?
Ja dit kan eenvoudig en per spaarprogramma. U hoeft enkel maar in te loggen op het desbetreffende spaarprogramma en naar de afmeld pagina te gaan. Hier kunt u aangeven dat u wenst te stoppen met het spaarprogramma.

Direct bij alle spaarprogramma’s aanmelden betekend
vandaag 24 euro verdienen!

Spaarprogramma: Aanmeld bonus Mails per maand: Aanmelden:
EuroClix €1,95 ~ 10 p.w. Klik hier!
Moneymiljonair €1,25 ~ 10 p.w. Klik hier!
Zinngeld €15,00 bon ~ 8 p.w. Klik hier!
Betaalde mails €1,00 ~ 13 p.w. Klik hier!
Crazymails €1,00 ~ 12 p.w. Klik hier!
Surfrace €3,50 bon ~ 10 p.w. Klik hier!
NuCash €1,00 ~ 15 p.w. Klik hier!
Totaal: € 24,70 !