SNEL GELD VERDIENEN MET JE PC!

EuroClix

Roulette winsystemen

Naarmate je het spel langer speelt kom je erachter dat er vele manieren zijn om het spel te spelen, en te winnen. Deze winsystemen gaan we nader met jullie doornemen. We hebben 5 winsystemen geselecteerd die het meeste succes treffen. En dat zijn deze vijf:

–          Martingalesysteem

–          De Fizroy-Progressie

–          Het Laboucheresysteem

–          Het Ascot systeem

–          Het Contra d’Alembert systeem

 

 

Het Martingale systeem
Dit systeem is het bekendste systeem bij alle casino’s ter wereld. Het systeem wordt gebruikt bij roulette en het idee achter het systeem is dat de speler bij verlies zijn verloren inzet verdubbelt. Dit doet de speler net zolang tot hij een keer wint en daarmee het geleden verlies compenseert.

Voorbeeld:

Toelichting: Je kan zien dat je als speler steeds je inzet verdubbelt, maar slechts alleen als je hebt verloren. Zelfs al lijkt het Martingale systeem te werken, de winsten zijn bijna altijd klein en de verliezen zeer groot.

De Firzroy-Progressie
De Firzroy-Progressie is een riskant systeem maar heel erg simpel. U begint namelijk met één fiche. Nadat u verloren heeft bij de 1e inzet telt u bij u 1e inzet weer 1 fiche op. Hierdoor ontstaat er deze reeks 1,2,3,4,5,6,7 enz.. U blijft dit doen totdat u op winst staat.

Het Labouchere systeem

Bij het Labouchere systeem begint u meestal met een aantal fiches achter elkaar in te zetten. In dit geval 1,2,3. U zet de 1e eenheid + het laatste eenheid in. Namelijk 1 + 3 = 4 fiches. Dit kunt u bijvoorbeeld op rood inzetten. Als er een rood getal valt wint u 4 eenheden en streept u 1 en 3 weg. Nu zet u het resterende getal in, in dit geval zijn dat 2 eenheden. Als u deze ook wint staat u op een winst van 6 eenheden. Verliest u echter de overige 2 eenheden dan staat u als nog op een winst van 4 eenheden.

Heeft u de 1e inzet van 4 (1 +3) verloren. Dan schrijft u een 4e cijfer achter uw rijtje. U speelde eerst met 1,2,3 wat nu 1,2,3,4 wordt. U zal nu 1 + 4 = 5 eenheden inzetten. En het resterende getal bedraagt dan 2 + 3 = 5 eenheden. De inzetten lopen echter heel snel op, dus pas wel op dat u met dit systeem niet het tafellimiet bereikt want hierdoor kan uw systeem in elkaar storten.

Het Ascot systeem

Wanneer u met het Ascot systeem, een variatie van het Contra d’Alembert, speelt begint u eerst met het schrijven van een aantal oneven getallen op, bijvoorbeeld 1,2,3,4,5. Je eerste inzet is het middelste getal van je rijtje getallen, in dit geval is dat dus 3 eenheden. Wanneer u deze wint gaat u verder met inzetten van 4 en 5 eenheden. Maar als je de 1einzet hebt verloren dan ga je niet naar een inzet van 4 en 5 eenheden, nee dan verlaag je de inzet naar 2 en 1. Oftewel wanneer u op winnen staat zet u hoger in zodat u snel uit het verlies komt of juist veel winst boekt. En wanneer u op winnen staat blijven de verliezen laag omdat u laag inzet. Met dit systeem kunt u met weinig speelgeld toch heel lang meespelen.

Het Contra d’Alembert systeem

U speelt met dit systeem als u inzet op bijvoorbeeld zwart. Zolang er rood valt blijft u maar één eenheid inzetten. Maar zodra er zwart valt dan verhoogt u uw inzet met één eenheid. Als je weer een keer verliest dan ga je weer je inzet verminderen met één eenheid. We kunnen hieruit concluderen dat wanneer je in een verliezende reeks komt dat het dan weinig is en wanneer je in een winnende reeks komt dat je snel je voorgaande verlies er snel uit hebt en al snel winst boekt, maar dit systeem is alleen succesvol als je regelmatig een winnende reeks maakt. En dan valt als ware het geld uit de lucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *